Anbefalinger

" Trine er fantastisk at besøge!

Hos Bakkegaardens Kranio Sekral får man den mest fantastiske behandling.

Jeg er kommet her for behandling af både mig selv og mine børn.

Alle til klart top karakter.

Trine er lyttende og meget profesionel.

Og aldrig har jeg, gennem de ca 3 år jeg er kommet her, mødt fornemmelsen af at der ikke er tid nok til behandlingen.

 Gør noget fantastisk for jer selv. Besøg Trine hvis det er uro/problemer med kroppen.

❤️❤️❤️❤️❤️ ud af 5."  
 
 
"Vi kontaktede Trine, da vores dreng på 8 uger var ulykkelig om aftenen, startede ved 2 uger på ca 30 mn før han gav sig til søvnen men det endte på 3-4 timer, både læge og SP mente ikke at han var låst og derfor ikke havde brug for kiropraktor, men som forældre tænkte vi at vi ville prøve alternativ behandling - så havde vi i det mindste handlet!

Jeg møder Trine, som bare udstråler en fantastisk ro, hun får med det samme skabt god kontakt til sønnen, samt hun forklare mig hv…ad hun laver ved ham - det vidste sig at han havde spændinger i nakken og en mave der var spændt og meget på arbejde.

Trine tryllede lidt, og allerede samme aften var vi nede på 10 minutters gråd fra sønnen, dagen efter intet og nu er vi på 3 aften og igen intet! Jeg tør nu tro på at behandlingen ved Trine var guld værd!

Kun de varmeste anbefalinger herfra" 
 
 
"Jeg har været til min første behandling hos trine og hun er da intet mindre end fantastisk hun har hjulpet mig med min nakke ryg lænd og hovedpine næsten alle spændinger er væk jeg har ikke haft hovedpine i 5 dage nu hvilket jeg plejer at have hver dag og jeg har nu mere overskud og energi i hverdagen. Jeg kan 100 procent anbefale dette sted til behandling. Jeg har fået mig en helt ny krop ved hjælp fra trine." 
 
 
"Kranio sakral er en fantastisk måde at få behandling på. Jeg har fået rettet op på bækken, ryg, hofte og skuldre. Jeg giver Trine mine bedste anbefalinger." 
 
 
Trine Bertelsen
Bredningen 37, Manna
9700 Brønderslev
Danmark
Telefon: 23231691
Cvr: 36 65 23 73
Trine Bertelsen | CVR: 36 65 23 73 | Bredningen 37, Manna, 9700 Brønderslev - Danmark | Tlf.: 23231691 | hovalt23@gmail.com