Behandlinger

KRANIO SAKRAL TERAPI
 
Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet samt centralnervesystemet. Det omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne inkl. hjernevæsken, der pumpes rundt, uden om hjernen. Denne pumpebevægelse kaldes KST rytmen.Den blev opdaget i 1920'erne af lægen William Southerland og er i dag en del af lægestudiet i USA.
 
Livet igennem slår vi os, dette gør ondt, men ofte kun kortvarigt. Men der sker også noget andet - kroppen forskrækkes og spændes op. Membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, som er afgørende for hjernens funkioner. Dette kan have følger som: 
 
Stress
Hovedpine/migræne
Fordøjelsesbesvær
Svigtende koncentration
Indlæringsvanskeligheder
Piskesmæld
Smerter i nakke,ryg og lænd.
 
Samtidig kan spændinger, som opstår, når vi står eller sidder forkert og nerverne presses i ryg og lænd, begrænse blodtilførelsen til hjernen. Med kranio sakral terapi kan denne blodtilførsel bedres og dermed lette eller helt fjerne eftervirkningerne efter slag, tryk, dårlige stillinger m.m.
 
Behandlingen består af forskellige teknikker, der alle har det blide tryk tilfælles. Det vil sige, at terapeuten med meget let hånd trykker specielle steder på ryg, nakke, ryg og korsben. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding, næsten som at svæve.
Kontakt mig her eller på 23231691:
Trine Bertelsen | CVR: 36 65 23 73 | Bredningen 37, Manna, 9700 Brønderslev - Danmark | Tlf.: 23231691 | hovalt23@gmail.com